top of page

1% támogatás

Kedves Támogatónk!

Idén is felajánlhatjuk személyi jövedelemadónk 1%-át a MAFITA Egyesületnek!

A MAFITA Egyesület, teljesítve a jogszabályi feltételeket, szerepel a NAV internetes honlapján megjelentetett Regisztrált civil kedvezményezettek 2022 listájában, így igényt tarthat a civil szervezeteknek felajánlható szja 1%-os támogatásra. A rendelkező nyilatkozatot a fenti honlapról kezdeményezve töltheti ki legkönnyebben.
Az Egyesület adószáma: 18477931-1-06
Az Egyesület pontos neve: Mai Fiatalok Támogatásáért Közhasznú Egyesület

A személyi jövedelemadó 1%-áról való rendelkezés benyújtására 2022. május 20-ig van lehetőség, ez a határidő jogvesztő, elmulasztása igazolási kérelemmel sem menthető ki.

A rendelkező nyilatkozat benyújtható:

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),

  • az új online felületen 2022. március 15-e után a WebNYK program segítségével,

  • munkáltatói adómegállapítás esetén 2022. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)

    • a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, ez esetben lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

    • a 16EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).

  • a bevallástól elkülönülten, közvetlenül a NAV-hoz

 

(forrás: nav.gov.hu)

Az Egyesületet természetesen más módon is lehet támogatni. Adományaikat utalhatják az Egyesület számlaszámára - CIB Bank 10700433-44930501-51100005; ha más módon szeretné adományát eljuttatni, vagy természetbeni segítséget, önkéntes munkáját szeretné felajánlani, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a mafita@mafita.hu email címen.

Segítségét előre is köszönjük!

bottom of page